dinsdag 31 juli 2012

speen / dummy / pacifier / Schnuller pattern

crochet dummy, blue and whiteTijdens de vakantie had ik dit speentje gehaakt en de foto op flickr gezet. Een van de reacties die ik hierop kreeg was de vraag of het patroon beschikbaar is. Tuurlijk is het patroon beschikbaar, het zit in mijn hoofd, daar moest verandering in komen...

During my vacation I crochet this dummy , I placed the photo on flickr and was asked if the pattern is available. Of course it is. The only problem was that the pattern only exists in my head...


crochet dummy, pink and white
Dus ben ik er even voor gaan zitten en heb nog een speentje gehaakt, alleen heb ik deze keer stap voor stap opgeschreven wat ik heb gedaan. En voilá!

So I sat down and made another dummy, this time I wrote the pattern down.  Eh voilá!


Het patroon is voortaan beschikbaar via mijn webwinkel op etsy.  Ik ben er ondertussen zo aan gewend om patronen in het engels (US/UK terms) te lezen dat ik mijn aantekeningen ook in US terms heb gemaakt. Er staat een overzicht met de steken in UK, Nederlandse en Duitse vertaling bij.
Mocht het niet lukken via de link stuur me een berichtje, dan mail ik het patroon naar je. Het patroon is alleen voor privé gebruik, natuurlijk mag je een gehaakt speentje ook kado doen. Hoe heet het zo  mooi in het Engels, 'Please respect my design!' Als er vragen zijn of je komt er even niet uit, help ik je graag verder. Veel plezier met haken.

You can find the pattern here. The pattern is in US terms, I included the UK, Dutch and German terms. If you have any problem downloading the file please contact me and I'll mail you the pattern. The pattern is for private use only, of course you can give the finished dummy as a present. Please respect my design. If you have any questions or problems with the pattern, please contact me.
1 opmerking:

 1. Hoi

  wat een leuk speentje!!
  is t mogelijk om daar t patroon van te krijgen?
  groetjes bernadette
  detje79@Gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen