woensdag 20 juni 2012

sfeerlichtjes

 Binnenkort sta ik voor het eerst op een braderie met mijn spulletjes. Spannend!!! Nou lijkt het mij leuk om van alles en nog te kunnen bieden, niet alleen qua spulletjes maar ook qua prijs. In het kader van voordelig heb ik de afgelopen dagen deze sfeerlichtjes zitten haken. Gevalletje van men neme een leeg glazen potje, een haaknaald en wat garen. Nu nog hopen dat ze ook verkopen, ach ja wie weet blijft er nog iets leuks over voor een giveaway.


6 opmerkingen:

 1. Ik vind het alvast heel geslaagd en mooi, succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Mijn man heeft de illusie dat ik met lege handen thuis kom, alles verkocht. Haha, ik ben wat realistischer en al blij als ik iets verkoop. ;-)

   Verwijderen
 2. Ze zijn leuk! Kan daar precies een waxinelichtje in? Gr, jantine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, staat ook zo gezellig.:-) Een klein theelichtje past er ruimschoots in (staat het mooist) maar er kan ook een groot theelichtje in. Je zou er ook nog zelf een kaars in kunnen maken.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke lichtjes. Heb je dat met vasten of stokjes gedaan?
  Succes met de verkoop.

  Groet, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je.. Ik heb voor de witte 'puff' steken gebruik, voor de beige gekruiste stokjes en voor de blauwe en grijze heb ik 1 vaste 2 lussen 1 vaste gehaakt (tussen de 2 vaste heb ik steeds een steek overgeslagen. ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. ;). Ik wil het patroon ook wel voor je optekenen.
   Groetjes, Anja

   Verwijderen