maandag 30 april 2012

eindelijk af en nog veel meer...

Afgelopen week heb ik van alles en nog wat gedaan, ben af en toe best druk geweest en het enige waar ik niet aan toe ben gekomen is bloggen. ;-)

Eindelijk af . . .

Ik had al een heel poos een gebreide 'voorkant' voor een kussen liggen. Toen ik aan het kussen begon wist ik al dat ik bij de gebreide voorkant een achterkant van (een oude) jeans zou maken. Rob was echter niet zo enthousiast over een achterkant van jeans, dus dan maar een andere achterkant. 
Geen probleem, ik ben flexibel en er ligt hier genoeg stof in huis.... dat dacht ik althans.
Kennen jullie dat, als je een idee in je hoofd hebt en je moet het om gaan gooien dat je er dan met de beste bedoelingen voor gaat zitten en het vervolgens niet wil lukken??

Tja, dat had ik dus met als gevolg dat je het aan de kant legt, boven op het stapeltje 'dat komt wel een keertje'. Weken later (maanden) ligt het er nog... Afgelopen vrijdagavond had ik spontaan een ingeving, ik me 'hok' ingedoken en voor manlief kon roepen of ik zin in thee had was ik al weer beneden met het kussen. Nog even de knoopjes vastzetten aan de achterkant en voilà .Voorkant gebreid achterkant jeans! Het eerste idee is vaak toch het beste... Geen opmerkingen:

Een reactie posten